Με επιτυχία η ετήσια γιορτή Στίβου ”ΠΗΓΑΣΟΣ” 

by admin

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η ετήσια γιορτή Στίβου ”ΠΗΓΑΣΟΣ” την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο! 

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 200 παιδιά από προνήπιο έως Πέμπτη δημοτικού, τα οποία γυμνάζονται σε όλη την διάρκεια του έτους σε Παγκρήτιο και Στάδιο Ελευθερίας! Τα παιδιά συμμετείχαν σε αγώνες δρόμων – ρίψεων – αλμάτων και σε διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια με κύριο στόχο την χαρά της συμμετοχής και την διασκέδαση!

Σε όλα τα παιδιά έγινε απονομή αναμνηστικού Διπλώματος και μεταλλίου και ξεχωριστές απονομές για τους νικητές των αγώνων στις κατηγορίες που συμμετείχαν

Στους αγώνες δρόμων υπήρξαν επίσημοι κριτές του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΡΙΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός εκφωνητής αγώνων Στίβου κ. Ευάγγελος Στούπης!

Ενημερώνουμε τους γονείς ότι οι ακαδημίες του Α.Π.Σ ΠΗΓΑΣΟΥ στο Παγκρήτιο Στάδιο θα λειτουργήσουν έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου ενώ στο Στάδιο Ελευθερίας έως 30 Ιουνίου! Τα αγωνιστικά τμήματα θα συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις τους σύμφωνα με τις οδηγίες των προπονητών! Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουν 1 Σεπτεμβρίου 2023.

⭐️Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο facebook: Zerotoeighteen και στο instagram: zerotoeighteengr

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Newsletter για νέες αναρτήσεις και συμβουλές.

Copyright @2022 – Zero to eighteen. All rights reserved.