Σοφία Κοντογιάννη: Η πρωταθλήτρια Ελλάδας μιλά στο zerotoeighteen (Μέρος Β’)

by admin

Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου η 15χρονη πρωταθλήτρια Σοφία Κοντογιάννη, μαζί με τον προπονητή της Thanos Chrisos, έδωσε μία συνέντευξη στην δημοσιογράφο Mara Beka και το Zerotoeighteen.

Στην τριμερή συνέντευξη η Σοφία ανοίγει την καρδιά της και απαντά σε ερωτήσεις γύρω από τον αθλητισμό και τον στίβο, καθώς και την καθημερινότητα που έχει μία μαθήτρια – αθλήτρια, ενώ ο κ. Χρυσός εξηγεί τον ρόλο του δίπλα στην αθλήτρια και τον βηματισμό τους, μέχρι την κορυφή. Παράλληλα στο Β ‘ Μέρος και οι δύο μας εξηγούν τη σημασία της σωστής διατροφής στην αγωνιστική κατάσταση των αθλητών.

Λίγα λόγια για την Σοφία Κοντογιάννη

Η 15χρονη αθλήτρια Σοφία Κοντογιάννη είναι η καλύτερη αθλήτρια στην Ελλάδα στην Κ16. Φέτος έγινε η πρώτη Ελληνίδα Παγκορασίδα που κατέβηκε τα 12 δεύτερα σημειώνοντας 11.94! Η επίδοση της Σοφίας Κοντογιάννη είναι η 2η καλύτερη όλων των εποχών στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία Κ18 Κορασίδων. Είναι πρώτη στην Ευρώπη αλλά και 9η Παγκοσμίως. Είναι αθλήτρια του Α.Π.Σ «Πήγασος».

*Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο facebookZerotoeighteen και στο instagram: zerotoeighteengr

@ Ακολουθήστε τον Α.Π.Σ ΠΗΓΑΣΟΣ στο Facebook (https://www.facebook.com/Pigasos.multisport) και στο Instagram (https://www.instagram.com/pigasosfitness/)

You may also like

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Newsletter για νέες αναρτήσεις και συμβουλές.

Copyright @2022 – Zero to eighteen. All rights reserved.